11 Ekim 2015 Pazar

Cream Eyeshadow: Shiseido vs. Bobbi Brown

Bir önceki yazımda Shiseido ve Bobbi Brown'nun BB kremi ile ilgili görüşlerimi paylaşmıştım. Yazıya kısa yoldan ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. İki marka için ortak kullandığım bir diğer ürün ise krem farlarıydı. İkisinide yılbaşı indirimindeyken almıştım.


Bu tip ürünlerde aradığım özellikler güzel bir renge sahip olması dışında kolay uygulanabilir olması ve uzun süre kalıcı olmasıdır. Kalıcılık aslında gerçekten önemli bir özellik benim için. Bir süre sonra farın göz kapağının katlanma yerinde çizgi halinde toplanması gerçekten kötü bir görüntü oluşturuyor. Ancak istediğim şekilde uygulayamadığım bir farın uzun süre bozulmadan kalmasınında bir anlamı olmuyor tabi. Neyse lafı fazla uzatmadan yorumlara geçelim.

Her iki ürünü de severek kullanıyorum. İkisininde kendine göre avantajları ve dezavantajları var.

Shiseido yine o ipeksi dokusuyla uygulamayı çok kolaylaştırıyor. Farı göz kapağı üzerinde istediğin bölgelere dağıtabiliyorsun. Toz farlar ile birlikte kullanıma da oldukça uygun. Ancak en büyük sorun far kolaylıkla yayılabildiği gibi kolaylıkla toplanıyorda ne yazık ki. Farın toplanmasını önleyen sabitleyici baz ile kullanımıda pek bir şey değiştirmiyor.

Bobbi Brown ise daha yoğun ve çabuk donan bir yapıya sahip. Bu da farın göz kapağı üzerinde yayılmasını zorlaştırıyor haliyle. Bu durum toz farlar ile kullanımında da sıkıntıya neden oluyor. Ancak kalıcılığı çok iyi. Biraz sabır ve uğraşıyla istediğin görüntüyü elde ettiğin zamanda uzun süre toplanmadan kalabiliyor.

Siz hangisini tercih ederdiniz? Kolay uygulanbilirlik ve diğer farlarla rahatlıkla kullanılabilmesini mi yoksa üzün süre kalıcı olmasını mı? Cevaplarınızı merakla bekliyorum.








0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız bizim için önemli. Bizim için bir kaç cümle yazmayı unutmayın!

Blogger tarafından desteklenmektedir.